pondělí 4. února 2013

kuřecí prsa na bylinkách

puristé nech prominou ...


cca něco mezi čtvrt až půl kila ňader (pro kobwu - něco jako oslupkované trojky :))
tymián, bazalka, od všeho špetka
1/2  KL bílého černého mletého
cca 2KL NaCl
(dvě výše uvedené jsou závislé na vašem mlsném jazyku)
řapíkatý celer
dke velikosti pánve množství oleje (slunečnicového), aby zakrylo pánev

Nahážeme na pánev k oleji posekaný řapík, občas promícháme, jinak necháme svému osudu a porcujeme ty ňadra. Přihodíme plus to koření a zprudka osmažíme, abychom pak dupli na brzdu a začali to dusit.

Nevýhoda kuřecího je, že nelze moc ochutnávat, jen míchat a míchat, obracet a převracet.

Nehledejte v tom nic jiného než experiment, Magdalena Dobromila se zřejmě obrací z tohoto :)

Žádné komentáře:

Okomentovat