pátek 2. listopadu 2012

kureci s klobasou

Nebudu jmenovat klobásu, neb nemám rád reklamu, ale byla maďarská, ostrá a pálivá :)

1 kuřecí prsa
1 maďarská klobása
trocha másla
špetka rozmarýnu a tymiánu

Nejdříve si připravíme tu klobásu, nakostičkujeme a pomalu orestujeme (za stálého míchání a převracení). Spolu s tím kořením. Nesolíme ! Klobása je slaná i tak dost.
odstavíme a kuřecí prso zprudka jako minutku osmahneme na másle, přihodíme tu klobásu a je to.
Jaksi jsou lidé, co nemají rádi výraz "spojení chutí", ale nechat to jen chvilku ustát, aby ta klobás vnikla do prudce osmahnutých kuřecích, no, stojí to za to :)

Podáváme jen tak či s pečivem, výrazná příloha by to jen přebila

PS: recept je autorovou fantazií "co s danými věcmi", takže je možno jej kritizovat celkem za vše

Žádné komentáře:

Okomentovat