sobota 16. března 2013

rozhuda

Další recept, kde když se sejdou dva kuchaři, tam jsou tři názory...

To se tak vezme tvaroh, pokud možno červený, ale ani tím méně tučným nepohrdnu, v tom případě to bude červené mléko a ne modré, co do toho ukápnu.
Měla by tam patřit pažitka, ale kde ji dnes vzít a nekrást? Je zima ... Tak nejmenovaně po jednom TV kuchaři použijeme náhradu zelené cibulky ze země, kde nemrzne, posekáme, vidličkou zmáčkneme, špetka NaCl, zamíchat a je to. Zapomeňte na máslo, v jednoduchosti je síla i krása.
Buď tučný tvaroh, nebo tučné mléko. A stačí to.
Pak dle vkusu čerstvý chléb či rozpečená bageta a tlustě namazat :). V případě voňavého čerstvého chleba se povoluje nejdřív krajíc namazat máslem, je-li libo :)

Žádné komentáře:

Okomentovat