Další recept, kde když se sejdou dva kuchaři, tam jsou tři názory...
To se tak vezme tvaroh, pokud možno červený, ale ani tím méně tučným nepohrdnu, v tom případě to bude červené mléko a ne modré, co do toho ukápnu.
Měla by tam patřit pažitka, ale kde ji dnes vzít a nekrást? Je zima ... Tak nejmenovaně po jednom TV kuchaři použijeme náhradu zelené cibulky ze země, kde nemrzne, posekáme, vidličkou zmáčkneme, špetka NaCl, zamíchat a je to. Zapomeňte na máslo, v jednoduchosti je síla i krása.
Buď tučný tvaroh, nebo tučné mléko. A stačí to.
Pak dle vkusu čerstvý chléb či rozpečená bageta a tlustě namazat :). V případě voňavého čerstvého chleba se povoluje nejdřív krajíc namazat máslem, je-li libo :)
Žádné komentáře:
Okomentovat